FAQ's

Zie onze shop-pagina om te zien waar jij jouw BEAR yoyo's kunt krijgen. We zijn landelijk beschikbaar.

We raden onze yoyo's aan voor welpjes tussen de 4 en 12 jaar oud. Onze paws zijn geschikt voor welpjes vanaf 12 maanden. We willen de volwassen beren wel aanraden hun kleine welpjes in de gaten te houden als ze onze producten eten.

Bear ziet het liefst dat alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn, maar helaas is dat tot op heden nog niet mogelijk voor onze individuele verpakkingen. Om ervoor te zorgen dat al het goede in onze producten behouden blijft, hebben de verpakkingen een coating nodig die ervoor zorgt dat het fruit beschermd is. We geven veel om onze natuurlijke omgeving en zijn constant op zoek naar manieren om onze verpakkingen te verbeteren. Helaas zijn wij niet perfect, maar we doen ons uiterste best. Hieronder staan een aantal dingen die we wel al doen: 1) We maken gebruik van zo min mogelijk verpakkingsmateriaal wat ook nog eens zo dun mogelijk is. 2) We gebruiken alleen FSC-gecertificeerd of gerecycled karton voor al onze doosjes. Deze zijn volledig recyclebaar. 3) We verschepen al onze producten in plaats van deze over te vliegen om zo de uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Ja, aangezien onze snacks enkel fruit & groenten bevatten, absoluut niets anders, zijn ze geschikt voor veganisten :).

Ja, aangezien onze snacks enkel fruit & groenten bevatten, absoluut niets anders, zijn ze glutenvrij :).

Ja, onze fruit snacks zijn geratificeerd als Kosher! Hier bij BEAR willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen van onze producten kunnen genieten. Daarom hebben we hard gewerkt om ook de KLBD-certificatie binnen te halen.

Onze producten zijn gemaakt van enkel puur fruit & groenten en absoluut niets anders. Daarom zitten er dus ook geen noten in BEAR. De producten worden geproduceerd en verpakt in een notenvrije omgeving.

Onze producten zijn gemaakt van enkel puur fruit & groenten en absoluut niets anders. Daarom zit er dus ook geen lactose, soja, gluten, eieren, sesam of sulfiet in.

Onze ingrediënten zijn erg simpel. Ze zijn exact wat op onze verpakking geprint staat. Het is niet onze stijl om iets te verbergen. We hebben BEAR opgericht om eenvoudige, lekkere voeding te maken van top ingrediënten zonder onzinnige toevoegingen. Je mag er dus gerust op zijn dat er absoluut geen GMO's in BEAR producten aanwezig zijn.

Tegenwoordig zitten er in zoveel producten conserveermiddelen, dat we bijna gaan denken dat zonder conserveermiddelen, producten niet meer lang houdbaar zijn. Bij gedroogd fruit is dit anders. Wanneer wij het fruit bakken, verdampt een heel groot deel van het water in het fruit. Dit water zorgt er normaal gesproken voor dat een product na verloop van tijd niet meer goed is, bijvoorbeeld door een schimmel. Doordat het overgrote deel van het water is verdampt tijdens het bakken, zijn de producten van zichzelf al een heel stuk langer houdbaar! Onze ingrediënten zijn simpel en puur en we zijn hier erg trots op. 

Spirulina is een blauwgroene alg. Het houdt van zonlicht en neemt veel van de zon zijn energie op, wat ervoor zorgt dat dit één van de meest nutritionele planten is in de wereld. Het zit boordevol proteïne, vitamines en mineralen. Het geeft ook een mooie kleur aan onze appel yoyo's. Met de hoeveelheid die we ervoor gebruiken, kan je het zelf niet proeven :).

Ons zwarte wortel extract is compleet natuurlijk en wordt onttrokken van zwarte wortels. We voegen dit toe in zeer kleine hoeveelheden aan de aardbei & framboos yoyo's. Het pigment van de zwarte wortel geeft onze yoyo's hun donkere kleur.

Als je welpjes zoeken naar een specifiek kaartje om hun collectie te vervolledigen, stuur ons een berichtje naar thecave@bearnibbles.nl. Wij kijken dan in onze eigen collectie (wij eten zelf ook heel graag onze yoyo's) en kunnen je dan hopelijk helpen.

Om je gratis wereldkaart & stickers te bemachtigen, verzamel je eerst 10 'bearcodes' van de zakjes met yoyo's. Deze stuur je naar BEAR: BEAR, De Grote Grot, Postbus 15, 5660 AA Geldrop. Vergeet niet een briefje met je adres toe te voegen :)

Onze postberen zijn zeer druk bezig met het versturen van de wereldkaarten naar alle welpjes, en doen hun uiterste best dit ook zo snel mogelijk in jouw pootjes te krijgen. Normaal gesproken lukt het hen om dit binnen de 3 weken bij jou te krijgen.

Als je langer dan drie weken aan het wachten bent, geeft een grom op thecave@bearnibbles.nl. Het zou kunnen dat jouw bearcodes of de kaart ergens op weg verloren is geraakt (grrr!)

Ga met BEAR op een geweldig avontuur rond de wereld! Spaar alle 80 kaartjes voor jou en je welpjes en leer bij over onze mooie wereld.

Tegenwoordig zitter er in zoveel producten conserveermiddelen, dat we bijna gaan denken dat producten zonder conserveermiddelen niet meer lang houdbaar zijn. Bij gedroogd fruit is dit anders. Wanneer wij het fruit bakken, verdampt een heel groot deel van het water in het fruit. Dit water zorgt er normaal gesproken voor dat een product na verloop van tijd niet meer goed is, bijvoorbeeld door een schimmel. Doordat het overgrote deel van het water is verdampt tijdens het bakken, zijn de producten van zichzelf al een heel stuk langer houdbaar! Onze ingrediënten zijn simpel en puur en we zijn hier erg trots op.

onze hapjes