wat maakt ons anders

We gebruiken echte ingrediënten die groeien aan bomen en op velden en we bakken ze met veel zorg. We stoppen nooit suiker, concentraten, stabilisatoren of andere onzinnige toevoegingen in onze producten. Grrr

hoe anderen het doen

BEAR gromt als hij denkt aan andere fruitsnacks die voor kinderen bedoelt zijn en gemaakt worden van hoog geconcentreerde fruitsappen en verdikkingsmiddelen die gekookt worden op hoge temperaturen. Grrr.

1

We plukken het beste fruit en de beste groenten vers in het seizoen. We gebruiken de hele vrucht, niet enkel het sap en nooit concentraten.

2

We bakken het fruit met zorg op lage temperaturen in traditionele fruitovens.

3

We snijden het gedroogde fruit in vormpjes.

1

Hoog geconcentreerde fruitsappen of pasta’s met een laag vezelgehalte worden in een tank gekookt op + 100°C. Dit proces vernietigt vele essentiële vitaminen en mineralen.

2

Verdikkingsmiddelen of bindmiddelen zonder voedingswaarden worden vaak toegevoegd om het recept aan te vullen en zo een lagere suiker / hogere vezel verhouding te kunnen creëren.

3

Hoog geraffineerde vloeibare siroop wordt door een extrustiekop in de juiste vorm geduwd om vervolgens af te koelen. Het hele proces duurt slechts enkele minuten.

onze hapjes